Korean Cosmetics Tallinnas ja kogu Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes
Special offerTasuta transport alates 39€ üle Eesti ja 69€ Läti, 69€ Leedu, 100€ Soome
Miks peaksite valima Korea kosmeetika?
aasta tagasi

Miks peaksite valima Korea kosmeetika?

Tänapäeval on Korea kosmeetika muutumas üha populaarsemaks mitte ainult kogu maailmas, vaid ka meie riigis. Kui varem tundsid Korea kosmeetika vastu huvi peamiselt noored, siis nüüd on üha rohkem keskealisi ja vanemaid huvilisi. Kui näeme korealast, on meil raske määrata nende vanust, sest nad näevad oma eluaastatest palju nooremad välja. Ja meid huvitab, mis on nende saladus?

Ja ainus saladus on see, et nad hoolitsevad näonaha eest mitte siis, kui on liiga hilja ja nahk on muutunud kuivaks ja tuhmiks ning kortsud on nähtavale tulnud, vaid päris algusest, kooliajast, alates 16. eluaastast! Kui Euroopa naised eelistavad kasutada dekoratiivkosmeetikat ja varjata probleeme, siis Aasia naised keskenduvad nahahooldustoodetele (toonikud, maskid, kreemid jne) Miks siis ikkagi valida Korea kosmeetika?

Seda seletatakse asjaoluga, et korealased kasutavad oma kosmeetikatoodete loomisel peamiselt looduslikke koostisosi, mis on mõnikord nii ainulaadsed, et analooge polegi. Lisaks on palju teavet teie naha õige hoolduse kohta, võttes arvesse individuaalseid omadusi.

Esiteks on need looduslikud ja ohutud koostised.

Põhimõtteliselt ei sisalda kreemid, geelid ja muud kosmeetikatooted kahjulikke koostisosi, mis võiksid nahka kahjustada. Isegi kosmeetikatoodete mittelooduslikud koostisosad jäävad ohutuks ja väga tõhusaks. Looduslikest koostisosadest nagu vetikaekstraktid, teomutsiin, pääsukesepesa ekstrakt, maomürk, vein, kuld, kollageen, ženšenni, centella asiatica jne ekstraktid. leidub ka Korea kosmeetikas ja need kõik töötavad. Peate lihtsalt valima selle, mis teile sobib.

Teiseks on see kosmeetika kvaliteet.

Iga toode on ohutuse tagamiseks sertifitseeritud ja testitud. Riik ja kvaliteedikontroll jälgivad hoolikalt kosmeetikatoodete tootmist ning kui tootjad otsustavad tarbijat petta, ootab neid kriminaalkaristus.

Kolmandaks, toodete suunatud tegevus.

Korea kosmeetikast leiate üksikuid tooteid akne, laienenud pooride, kortsude, niisutamise, toitumise jms jaoks. Korea teadlased töötavad välja spetsiaalseid liine rasusele, kombineeritud, tundlikule, normaalsele, kuivale, probleemsele nahale. Iga probleemi ja naha jaoks leiate oma kosmeetikatoote.

Neljandaks hind.

Korea kosmeetika hind on mitu korda odavam kui Euroopa oma ja mõnel juhul isegi tõhusam.