Korean Cosmetics Tallinnas ja kogu Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes
Special offerTasuta transport alates 39€ üle Eesti ja 69€ Läti, 69€ Leedu, 100€ Soome
Peamised vead näonaha hoolduses
6 kuud tagasi

Peamised vead näonaha hoolduses

Korea nahahooldus on tuntud oma mitmeastmelise süsteemi ja rõhuasetusega naha ideaalse seisundi saavutamisele. Näonahk on mitte ainult meie tervise peegel, vaid ka esimene, mis suhtlemisel tähelepanu köidab. Seetõttu pole üllatav, et paljud püüavad kasutada erinevaid kosmeetikatooteid ja protseduure, et säilitada naha nooruslikkust ja värskust. Siiski, sõltumata kosmeetika kvaliteedist, võib vale hooldus või levinud eksiarvamused põhjustada vastupidist efekti - naha seisundi halvenemist, ärrituste, akne ja teiste probleemide tekkimist. Selles artiklis käsitleme kõige sagedasemaid vigu, mida inimesed näonaha eest hoolitsemisel teevad, et aidata teil neid vältida ja hoida teie naha tervist nõutaval tasemel.

1. Paljud ei pese ööseks meiki maha

Selle sammu vahelejätmine viib pooride ummistumiseni ja akne tekkimiseni. Nahk peab öösel "hingama", kuid meigijäägid segavad seda protsessi. Lisaks ohustab regulaarne harjumus magama minna meigiga enneaegset vananemist.

2. Naha puhastamine ainult pesuvahendiga

Hüdrofiilse õli ignoreerimine on suur viga. Topelt puhastamine aitab meiki ja mustust tõhusamalt eemaldada, mis on naha jaoks eriti oluline. Samal ajal on üks suurimaid vigu, mida teha saab, mitte hüdrofiilset õli maha loputada! On väga oluline valida toode, mis sobib teie nahatüübile.

3. Toneri eiramine

See on levinud viga, mis võib teie nahahoolduse efektiivsust oluliselt vähendada. Tooner mängib võtmerolli ja selle puudumine võib nahalt olulisi eeliseid ära võtta. Tooner aitab mitte ainult eemaldada meigijääke ja mustust pärast pesemist, vaid taastab ka naha pH-tasakaalu, valmistades naha ette paremaks järgnevate hooldustoodete, nagu seerumid ja kreemid, imendumiseks. See on esimene samm pärast puhastamist, mis niisutab nahka ja aitab aktiivsetel komponentidel sügavamale tungida.

4. Pilingu eiramine

Koorimine on hädavajalik surnud naharakkude eemaldamiseks, kuid selle sagedane või vale kasutamine võib põhjustada nahaärritust ja kahjustusi. Koorivat maski ei tohi kanda niiskele nahale, sest see ei toimi: toode lihtsalt määrib ja libiseb nahal. Samuti ei tohi koorivat maski kanda täiesti kuivale nahale, kuna see võib nahka vigastada. Koorimist tuleb teha puhtale nahale pärast pesemist ja puhastamist: nahk peab olema niiske, kuid mitte märg!

5. Kasutamine sama sarja toodes

Kuigi see võib hooldusprotsessi lihtsustada, ei pruugi kõik ühe sarja tooted teie nahale ideaalselt sobida. Toodete valik peaks põhinema nende efektiivsusel, mitte ainult brändil.

6. Valik vahendeid ilma nahatüüpi arvestamata

Sobimatute toodete kasutamine teie nahatüübile võib põhjustada naha seisundi halvenemist. Määrake oma nahatüüp ja valige vastavad tooted.

7. Unustame SPF-i

Päikesekaitse on Korea nahahoolduses äärmiselt oluline, kuna see aitab ära hoida fotovananemist ja pigmendilaikude teket

8. Ei tee allergiatesti

Enne uue toote kasutamist tehke alati plaastritest, et vältida allergilisi reaktsioone ja ärritust.

9. Valesti kasutatud silmaplaastrid ja maskid

Plaastrid ja maskid, eriti hüdrogeelimaskid, tuleb kasutada rangelt juhiste järgi. Hüdrogeelitooted on loodud naha intensiivseks niisutamiseks ja toitmiseks piiratud aja jooksul. Kuid pärast määratud aja möödumist, kui plaaster või mask hakkab õhus kuivama, võivad need hakata nahast niiskust välja tõmbama. Seetõttu on äärmiselt oluline mitte jätta neid nahale kauemaks kui soovitatud aeg.

 

10. Ebapiisav kannatlikkus

Nahahooldus nõuab aega ja regulaarsust. Ärge oodake koheseid tulemusi ja andke toodetele aega toimida.

Nende vigade parandamine võib oluliselt parandada teie nahahoolduse efektiivsust. Pidage meeles, et kaunis nahk algab õigest hooldusest ja eluviisist.