Korean Cosmetics Tallinnas ja kogu Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes
Special offerTasuta transport alates 39€ üle Eesti ja 69€ Läti, 69€ Leedu, 100€ Soome
Kushion - mis see on ja kuidas seda kasutada?
aasta tagasi

Kushion - mis see on ja kuidas seda kasutada?

Tänasel päeval on see üks peamisi ilutrende maailma ilumaailmas.

Kushion - see on väike, kompaktne pakend, mis sarnaneb väga pulgakarbi kujule. Selle sees on kosmeetikaga immutatud pehme käsn, mis meenutab väga padja. "Kushion" pärineb prantsuse sõnast "coussin", mis tõlgitakse kui "padi". Kosmeetikatoodete koostisse kuulub tavaliselt tooniv kreem, päikesekaitsekreem ja nahahoolduskomponendid.

Kushion on lihtne kasutada, lihtsalt vajutage seda spetsiaalse käsnaga, pärast vajutamist näete käsnal väikest kogust toodet, mida saab kanda õhukese kihina näole. Esimesel kasutamisel tagab see ideaalselt ühtlase ja õrna katvuse. Vajadusel võib peale kanda täiendava kihi. Kushion sobib ideaalselt neile, kes ei soovi oma meigile liiga palju aega kulutada.

 

Kushioni eelised:

  • Kushion üks vaieldamatu eelis on mugav pakend. Toode ei avane ega leki, määrimata kogu koti või kosmeetikakotti sisu.
  • Mugav käsn võimaldab koguda just nii palju toodet, kui vajate selle kandmiseks. Tänu sellele saate toodet kanda väga õhukese kihina, tagades loomuliku tulemuse.
  • Kushion mahub praktiliselt igasse käekotti, tänu oma kompaktsusele saate oma meiki kiiresti parandada igas olukorras!

Jumestuskreem + hooldus!

Kosmetoloogid soovitavad kasutada kosmeetikatooteid, mis sisaldavad nahka hooldavaid kasulikke aineid. Loodusliku koostisega tooniv kreem ei varja mitte ainult ebatasasusi, vaid hoolitseb ka teie naha eest.