Korean Cosmetics Tallinnas ja kogu Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes
Special offerTasuta transport alates 39€ üle Eesti ja 69€ Läti, 69€ Leedu, 100€ Soome
Korea nahahooldus.
aasta tagasi

Korea nahahooldus.

Korea naised kulutavad enda eest hoolitsemisele palju aega ja vaeva ning tõtt-öelda on see seda väärt. Tänu nende erilisele hooldusele näeb nende nahk ideaalselt puhas ja portselanisarnane välja. Mis on siis saladus?

Korea nahahooldus toimub mitmes etapis.

1. Etapp: Puhastamine.

Puhastusprotsess jaguneb kaheks etapiks: meigi eemaldamine (eelistatakse õlipõhiseid tooteid) ja pesemine (puhastusvaht).

Õlipõhised tooted:

  • Hüdrofiilne õli on naha sügavpuhastustoode, mis sisaldab õlisid, emulgaatoreid ja vitamiine. Kokkupuutel veega muutub see heledaks piimaks või vahuks.
  • Puhastav šerbett - toode meenutab paksu palsamit, nahaga kokkupuutel sulab, lahustades kosmeetikat, tungides sügavale pooridesse ja puhastades neid.

Puhastusvaht.

  • Puhastusvaht - peale õli kasutamist kasutatakse vahtu, vahustatakse sõrmede või spetsiaalse harjaga.

2. Etapp: Koorimine.

Korea koorimine on spetsiaalne viis naha puhastamiseks. Toode koorib surnud nahahelbed väga delikaatselt, sest erinevalt koorijast ei sisalda see traumeerivaid abrasiivseid osakesi. Koorimiskiired sisaldavad tselluloosi. Nahale kandes ja näole õrnalt masseerides moodustuvad väikesed graanulid. Tavaliselt kasutatakse 1-2 korda nädalas.

3. Etapp: Toner/Toonik.

Need kosmeetikatooted on sageli segaduses, arvates, et need on samad, kuid see pole nii. Toonik on Aasia nahahooldussüsteemi peamine samm, tooner aga Euroopa oma.

Toonik – lisaks puhastab nahka ja toniseerib seda. Kandke vatipadjaga.

Toner – niisutab nahka sügavuti kohe pärast puhastamist ja valmistab selle ette järgmiseks etapiks. See on sageli paksu konsistentsiga ja seda kantakse tavaliselt vatipadja või sõrmeotstega.

4. Etapp: Seerum/Essents

Näoseerum on toode täiendavaks nahahoolduseks, see on vesise või geelja tekstuuriga ning sisaldab aktiivseid koostisosi sageli suuremas kontsentratsioonis kui teised tooted. Seerum kantakse peale enne kreemi.

Essence - naha maksimaalne rikastumine niiskuse ja toitumisega. Toodet kasutatakse peale puhastusvahtu, toonikut ja toonikut. See on veidi sarnane seerumiga, kuid on erinevusi.

Essents on vedelam ja ei sisalda õli, mistõttu imendub kiiresti ega jäta nahale kiletunnet. Selles sisalduvaid kasulikke aineid on rohkem kui nii kõrgelt hinnatud vadakus. Essents parandab pärast seda kantavate toodete omadusi: kreemid, seerumid või maskid.

5. Etapp: Mask.

Näomask on nahahooldustoode, mis kannab näole teatud ainete koostist, et saavutada kosmeetiline või raviefekt. Võib kasutada 1-2 või enam korda nädalas.

6. Etapp: Silmaümbruskreem.

7. Etapp: Näokreem või öömask.

Öömask on kontsentreeritud kreem, sageli geel, mida kantakse puhastatud näonahale ööseks ja mis ei vaja loputamist (see pestakse maha alles hommikul).

Kõik need nahahoolduse etapid viiakse läbi iga päev, hommikul ja õhtul. Kui teile tundub, et see kõik võtab palju aega, siis see pole nii, maksimaalselt 15 minutit.